Diensten

Diensten


Op deze pagina kan u een overzicht vinden van al onze diensten die wij aanbieden.

Indien u een dienst hebt die hier niet terug te vinden is kan u altijd naar contact gaan om een prijsaanvraag in te dienen.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Houttransport


Onze voornaamste taak als transportfirma is het vervoeren van hout. Als internationaal bedrijf rijden wij altijd in Frankrijk om onze opleggers met hout. Deze worden dan in Belgische of Nederlandse fabrieken verwerkt tot platen, meubels, parket of paletten.

Eenmaal de verwerking gebeurt is kan het zijn dat wij het afgewerkt product terug exporteren naar het buitenland, zijnde Frankrijk of Nederland. Eenmaal daar gelost worden de lege opleggers terug in het bos geplaatst waar de volledige rollercoaster opnieuw begint.

Betontransport


Voor een betonfabriek uit Harelbeke, Nerva, vervoeren wij betongewelven naar grote bouwwerven in Frankrijk.

Dit kan gaan van bureelgebouwen voor grote bedrijven zoals Orange tot het voetbalstadion “Stade Océane” in Le Havre. Ook hebben wij alle betongewelven naar winkelcentrum La Fayette in Rijsel mogen leveren.

Vlastransport


Vanuit Belgische fabrieken vervoeren we vlas naar Frankrijk. Dit waar ze het vlas verwerken tot een afgewerkt product zijnde papier of sigarettenblaadjes.

Dit zijn complexe vrachten door de hoogte van de lading. Door het kleine gewicht van 1 baal vlas wordt dit hoog geladen waardoor het soms nipt is om onder bruggen door te rijden.

Frigotransport


Bij ons wordt enkel met open opleggers gereden, maar uiteraard is dit bij andere bedrijven niet zo. Zo bestaat er onder andere ook frigotransport. Deze frigo’s worden dan op een chassis gemonteerd. Om de frigo’s, die vervaardigd worden in Frankrijk, op het chassis te krijgen halen wij deze op bij de fabriek en voeren deze dan naar een Belgische fabrikant van opleggers.

Divers transport


Naast onze hoofdtaken zoals hierboven beschreven voeren wij ook nog andere taken uit. Zoals bijvoorbeeld éénmalige transporten van speciale goederen. Ook vervoeren wij decorstukken van een toneelgezelschap in Harelbeke en voor het vervoeren van een oplegger voor de jeugdbeweging kan je ook bij ons terecht.


Kortom, als het op een open oplegger kan dan zijn wij er om het te vervoeren.